Ons team

 

       

Sofie De Bruycker productiebeheer particulieren

sofie@decorte-middernacht.be

02/657 25 50

 

"Gedurende meer dan een decenium ben ik tewerkgesteld in deze sector. Dit doe ik met veel plezier en toewijding omdat ik graag elke klant optimaal bijsta bij hun verzekeringskeuzes.

 

Offertes maken bij verschillende verzekeringsmaatschappijen en de klant inlichten over de verschillende dekkingen en samenhangende premies is iets waar ik dagelijks in ondergedompeld wordt. De klant hierin wegwijs maken, is een belangrijke service als verzekeringsmakelaar waar ik graag tijd voor maak."

 

 

           

 

Gudrun Middernacht Zaakvoerder

gudrun@decorte-middernacht.be

02/657 25 50

 

"Elke klant verdient het om een service te krijgen zoals ik het zelf ook zou willen. Het is onze taak om er voor hen te zijn op het moment dat ze ons het hardst nodig hebben.

Meedenken en de risico's inschatten die de klanten kunnen lopen en daar verzekeringstechnische oplossingen voor zoeken, is een echte uidaging die ik dagelijks met plezier aan ga. Wat wij bieden aan onze klanten is gemoedsrust!

Omringd door een geweldig team van betrokken medewerkers staan we dagelijks paraat om onze klanten bij te staan. "  

 

           

Wannes Verboven Zaakvoerder

wannes@decorte-middernacht.be

02/657 25 50

   

 

"Het is voor mij een uitdaging om ons op verschillende vlakken te onderscheiden. Dit op verzekeringstechnisch vlak, maar ook door onze service en kantoorwerking continue te evalueren en te verbeteren.

 

Daarnaast kan de klant bij mij ook terecht voor het zoeken naar het ideale hypothecaire krediet. Dit vormt de perfecte aanvulling op ons aanbod, waardoor wij de klant optimaal te dienste kunnen staan." 

Ilse Wargée
schadebeheer

ilse@decorte-middernacht.be

02/657 25 50

 

"Ons team staat de klant niet enkel bij in productie maar ook in schade, de mindere prettige kant van de medaille. En daarvoor probeer ik onze klant bij te staan zoals ik dit zelf zou willen als ik schade zou lijden.

In geval van schade neem ik alles uit handen van de klanten en zorg voor de beste regeling en snelle afhandeling dat mogelijk is. Soms een heuse uitdaging, maar deze neem ik telkens met veel inzet en perfectionisme aan.

Het maakt mij gelukkig de klant te ontlasten en hem/haar te kunnen helpen naar de beste en gepaste vergoeding voor zijn/haar gelede schade.

Kortom bij ons vind je de perfecte combinatie van een goede productie die je de juiste dekking aanbiedt op maat, waardoor goed schadebeheer mogelijk is."

Chloë Lecharlier
Administratief medewerker

 chloe@decorte-middernacht.be

02/657.25.50

 

 

 

 

"Na mijn stage in 2018 en 2019 ben ik met heel veel enthousiasme begonnen als administratief medewerker op het kantoor. Ik help mijn collega’s met de administratieve opvolging binnen hun dossiers.

Daarnaast draag ik mijn steentje bij aan de algemene organisatie en de boekhouding binnen het bedrijf.

Als eerste gezicht aan het onthaal en de eerste stem aan de telefoon doe ik mijn uiterste best om jullie te onthalen alsof ik ook onthaald zou willen worden."